• Hoe laat word ik verwacht?

U wordt stipt op de tijd die u geboekt heeft verwacht. Zo kunnen we in alle rust de voorgaande sessie afronden en op tijd aan de sessie starten. 

 

 • Is er parkeergelegenheid?

Er zijn parkeerplaatsen op de oprit en aan straat (op loop afstand). 

 

 • Hoe vaak kan ik komen? 

Hoe vaker de baby komt hoe meer gezondheidsvoordelen dit met zich mee brengt. Het uithoudingsvermogen van de baby zal groter worden naar mate dat hij / zij langs zal komen. 

 

 • Bij aankoop van een 3 strippenkaart krijgt u mooie korting. 

Op 3 sessies bij Ukkies Babyspa krijgt u 10% korting. Het is ook mogelijk om dit na de 1e sessie aan te schaffen zodat je eerst kan ervaren in de Spa. 

 

 • Vanaf welke leeftijd kan ik komen?

Vanaf 2 weken tot de 1e levensjaar. Als de navelstomp afgevallen is en de baby op geboortegewicht is. Vanaf ongeveer 8 maanden is de baby te groot voor een neckfloat en kan hij of zij in de seatfloat. Hoe jonger je baby hoe meer effect het floaten op je baby zal hebben. Wij bieden de massage sessies vanaf 6 weken aan. Dit omdat vanaf 6 weken is het ook bekend of jouw baby heupdysplasie heeft waarbij sommige massage technieken niet wenselijk zijn. 

 

 • Wat is de temperatuur van het water in het badje?

2 weken -3 maanden: 37 graden

3-8 maanden: 36 graden. 

 

 • Worden de badjes na iedere sessie gereinigd?

De badjes worden na iedere sessie gereinigd met natuurlijke ontsmettingsmiddelen. Het badje wordt opnieuw gevuld met zuiver en chloor vrij water. 

 

 • Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

Zorg dat je baby zijn of haar voeding heeft gehad kort voor de sessie. Het fijnste is dat hij of zij vooraf ook heeft kunnen slapen. Dit zodat hij of zij voldoende uithoudingsvermogen heeft voor het floaten en masseren. Het is intensief. Wens je een voeding voor de sessie te geven? Gelieve ons te contacteren, dan proberen wij hier rekening mee te houden in de planning. 

Voor de sessie breng je de gebruikelijke luiers mee. Zwemluiers voorzien wij. 

 

 • Vaccinaties en ziekte?

Is je baby net gevaccineerd dan raden wij een sessie de eerste 48 uur af. Bij ziekte is de baby niet toegelaten, denk hierbij aan koorts, RS virus, Geef dit optijd door zodat we de sessie kunnen annuleren en een nieuwe kunnen inplannen. Is je baby verkouden? Dan mag hij/zij gewoon komen in de Spa. 

 

 • Mag ik foto’s nemen tijdens de sessie?

Uiteraard mag je foto’s en filmpjes nemen tijdens een sessie. We raden u wel aan om te genieten van uw baby en de rust. Mocht je foto’s op sociale media willen delen? Dan vinden wij het leuk als u ons tagt @ukkiesbabyspa. 

 

 • Hoe moet ik betalen?

U kunt de afspraak vast leggen via de online boekingsplatform, het is mogelijk om online of op locatie te betalen. Op dit moment betaald u via Mollie en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. 

 

 • Cadeaubonnen. 

Cadeaubonnen zijn via een appje of mailtje te bestellen. Het is mogelijk om ze af te halen, dan zijn ze ook leuk ingepakt. Per post is de cadeaubon ook op te sturen. Verzendkosten zijn €3,50.

De cadeaubon kan verzilverd worden op locatie. Kies tijdens het boeken voor ''Betalen op locatie''.  

 

 • Kan ik de sessie nog annuleren?

De sessie kunt u kosteloos annuleren. U krijgt dan de mogelijkheid om de afspraak te verzetten. U krijgt het geld niet terug. Annuleert u niet of komt u niet op de afspraak zonder u af te melden, dan retourneren wij geen geld of moeten wij het bedrag in rekening brengen. 

 

 • Mag mijn baby met eczeem komen?

Tuurlijk! het water is 100% zuiver en onthard waardoor het eczeem niet zal verergeren. Masseren kan indien de huid niet open of gebarsten is. Heeft jouw baby een kapotte huid dan kunnen we over de kleding heen omvattende druk of een polariteitsmassage geven.

 

 • Kan mijn baby een hele sessie van een uur volhouden?

Als je baby nog nooit gefloat heeft of gemasseerd is zal hij of zij geen uur volhouden.  Je baby kan gaan huilen. Dit betekend niet dat je baby het niet leuk vind, hij is dan op een gegeven moment moe. Het is intensief en daar houden wij rekening mee. 

 

 • Toegestaan aantal bezoekers

Ukkies babyspa is een rustige omgeving. We raden u aan om op dit moment zo intiem mogelijk met uw baby te zijn. 2 personen per baby met een minimum leeftijd vanaf 12 jaar. In de Spa zijn geen andere gezinnen en andere baby's. 

. Door mijn werk weet ik maar al te goed hoe gevoelig en kwetsbaar de babyhuid is. Daarom bevatten de verzorgingsproducten van Ukkies enkel natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.